BOHOBOWL

BOHOBOWL BohoBowl

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 238 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij BohoBowl. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 23:29 Top eten!
28 jun 2022 om 23:26 Ik heb dingen aangeduid die ik niet heb gekregen in mijn bowl en heb hier extra voor betaald.
26 jun 2022 om 0:48 Lekker, ruime porties maar nog geen enkele keer alle bestelde ingrediƫnten gekregen. Deze keer ontbrak bij beide bowls de mango, waar je tenslotte wel voor bijbetaald...
25 jun 2022 om 20:44 Super lekker en op tijd geleverd
24 jun 2022 om 20:02 Lekker en gezond! Ik zou hier echt wat meer moeten bestellen
29 mei 2022 om 20:13 Crispy chicken is top!
27 mei 2022 om 0:42 De bowls zijn superlekker zoals altijd, daarom blijf ik ook bestellen. Maar de laatste vier keer dat ik heb besteld zijn er toppings vergeten. Dat is zooo jammer want je kijkt er zo hard naar uit. In de comments lees ik dat het vaak gebeurd....
16 mei 2022 om 21:19 Perfect op tijd geleverd! Alles was top zoals altijd.
13 mei 2022 om 12:21 Eten was zoals altijd gewoon super lekker! Petje af voor de team! Zeker hun crispy chicken proberen, verrukkelijk! 5/5!
8 mei 2022 om 22:29 Beste, Ik heb verkeerde bestelling ontvangen. Ik heb geen rijst gekozen maar sla. Ik heb ook geen pikant gevraagd en die gekregen. Kunnen volgende keer de bestelling goed nakijken? Heel erg bedankt!
3 mei 2022 om 23:01 Duurde te lang voordat het aankwam maar de bowl was lekker
25 apr 2022 om 10:54 Lekker zoals altijd alleen jammer dat onze toppings niet compleet waren, mag wel voor die prijs